Serres

S.C. van den Berg B.V. bouwt serres

S.C. van den Berg B.V. verzorgt nieuwbouw, verbouw, restauratie en onderhoud bij woningen, bedrijfspanden, winkels en boerderijen. Wij zijn het bouwbedrijf in het Westland voor kleine en grote verbouwingen. Van vergunningen en timmerwerk tot metselwerk. Ook het bouwen van serres behoort tot de kwaliteiten van bouwbedrijf S.C. van den Berg B.V. Heb jij het plan om een serre te laten bouwen?

Vraag een offerte aan

Onze Serres

Bouwen van serres

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van serres. Wil jij in je woning, bedrijfspand, winkel of boerderij meer licht naar binnen brengen of de ruimte vergroten door middel van een serre? Dan ben je bij S.C. van den Berg B.V. op het juiste adres. Wij maken serres op maat. Samen met jou bespreken we je wensen en behoeften, zodat de serre geheel bij jouw interieur aansluit.

Functies van serres

Het bouwen van een serre heeft verschillende functies. Je krijgt hierdoor meer licht, creëert meer ruimte en geeft een bijzondere sfeer aan je woning, bedrijfspand, winkel of boerderij. Een serre is geschikt voor een eetruimte, woonkamer of extra zitgedeelte, maar ook voor een kantoor, kantine of wachtruimte.

Variatie van serres

Een serre richt je compleet in naar je eigen wensen en behoeften. Zo kun je kiezen voor glazen, stenen of houten muren, maar kun je ook kiezen voor een glazen dak of dicht dak. Voor elk pand wordt een serre gemaakt die bij de huidige stijl past. Bij S.C. van den Berg B.V. wordt de serre die jij voor ogen gerealiseerd, zodat je snel geniet van de nieuwe plek binnen de serre.

Vraag een offerte voor een serre aan

Ben je op zoek naar een serre? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan voor een serre. Wij bespreken alle mogelijkheden met je door en adviseren je, zodat je bent verzekerd van een serre die bij je huidige woning, bedrijfspand, winkel of boerderij past.

BOUWBEDRIJF VAN DEN BERG

  • Woningen
  • Bedrijfspanden
  • Winkels
  • Boerderijen
  • Actief sinds 1986
  • Echt vakwerk
  • Erkend bouwbedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Sluit aan bij jouw wensen en behoeften

VRAAG EEN OFFERTE AAN

NEEM CONTACT OP

WIJ DOEN MEER

NIEUWBOUW

Bij alle nieuwbouwprojecten denken wij met je mee.

VERBOUW

Van woningen, bedrijfspanden, winkels & boerderijen.

RESTAURATIE

Geeft het gebouw een nieuwe uitstraling.

ONDERHOUD

Van nieuwe kozijnen en ramen tot dakkapellen.

BOUWTEKENING

Voor een volledige woning, nieuwe schuur of uitbreiding van een bedrijfsruimte.

BOUWVERGUNNING

Tot in de puntjes verzorgd.

PROJECTEN NIEUWBOUW, VERBOUW, RESTAURATIE & ONDERHOUD

IK WIL CONTACT OPNEMEN

Wij zijn bereikbaar op 0174 – 520521 of info@vandenberg-bouw.nl.

IK HEB EEN SPOEDREPARATIE

Bel 0174 – 520521 voor kleine en grote reparaties.

IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN

Voor een woning, verbouwing, bedrijfspand of onderhoudsdienst.